Vrijstaande woning bouwen

Een vrijstaande woning bouwen biedt veel mogelijkheden. Het is echter belangrijk dat je precies weet waar je moet beginnen en wat de kosten van de bouw zullen zijn. Met Paarhuis Bouw & Advies wordt jouw woonwens gerealiseerd.

Wij gaan graag met u om tafel om uw ideeën op papier te zetten en uit te werken tot een blauwdruk. Bij ons kiest u altijd voor maatwerken, aangezien de woning wordt gebaseerd op uw wensen. Vanaf het eerste gesprek tot oplevering!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

5 + 14 =

Vrijstaande woning bouwen in verschillende stijlen

In principe is een vrijstaande woning een eengezinswoning die los staat van andere huizen. Het zegt dus weinig over de stijl, afmetingen en indeling. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor een villa. Bungalow of bijvoorbeeld een herenhuis? Je hebt eindeloos veel mogelijkheden die we graag allemaal met u bespreken. Zo zorgen we er samen voor dat we de ideale vrijstaande woning bouwen.

Kiest u voor Klassiek, modern, een Engelse stijl of een jaren 30-stijl? Of wilt u misschien een combinatie van verschillende bouwstijlen? Het is allemaal mogelijk, maar laat wel zien hoeveel mogelijkheden u heeft

Vrijstaande woning bouwen

Vrijstaand huis bouwen

Voordat we ingaan op de kosten, willen we graag uw wensen bespreken. De prijs van een vrijstaand huis bouwen kan namelijk van veel verschillende factoren afhangen. Door te kiezen voor een vrijstaande woning, zit u nergens aan vast.

Het huis is geheel naar uw inzicht vorm te geven. Onze ontwerpers helpen hier graag bij. Kenmerkend aan deze woningen is de open inrichting. U geniet van uitzicht in alle richtingen. De huizen die wij bouwen zijn altijd flexibel en naar eigen inzicht in te delen.

Vrijstaand huis bouwen

Kosten vrijstaande woning bouwen

Wat kost een vrijstaande woning bouwen? Het kostenplaatje is een belangrijk onderdeel van de bouw. Bij Paarhuis Bouw & Advies werken we heel transparant en geven we u hier graag inzichten in. De prijzen hangen af van verschillende factoren. Afhankelijk van uw situatie, wensen en budget wordt een kostenplaatje opgesteld. Het hangt onder meer af van:

 • Het type woning
 • Het woonoppervlakte
 • De inrichting
 • Vergunningen

Er komt dus veel kijken bij het bouwen van een vrijstaande woning. De daadwerkelijke kosten kunnen dus pas bepaald worden als wij uw wensen volledig in kaart hebben gebracht en op papier hebben staan.

  Kosten vrijstaande woning bouwen

  Vrijstaand huis laten bouwen met Paarhuis Bouw & Advies!

  Ook voor een vrijstaand huis bouwen kunt u vertrouwen op Paarhuis Bouw & Advies. Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd door een efficiënte aanpakken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en uw ideeën te bespreken. We bespreken dan graag de kosten aan de hand van uw wensen. Wellicht dat er veel meer mogelijk is dan u verwacht. Maak direct een afspraak en we gaan voor u de ideale vrijstaande woning bouwen!

  Neem contact op door te bellen met … of vraag een gratis adviesgesprek aan.

  Vrijstaand huis laten bouwen met Paarhuis Bouw & Advies!

  Bij ons kan u elk huis laten bouwen.

  Als bouwkundig adviesbureau zijn wij in staat u te ondersteunen bij de bouw van alle soorten woningen. Hieronder een aantal voorbeelden:

  Call Now Button