Villa bouwen

Wilt u een villa bouwen? Paarhuis Bouw & Advies heeft een jarenlange ervaring als het aankomt op villabouw. Hoe u het huis ook voor u ziet, wij helpen bij het realiseren van uw dromen. Wij werken niet met standaard ontwerpen, maar ontwerpen het huis naar aanleiding van uw wensen en behoeften. Hierdoor heeft u talloze opties en mogelijkheden. Geheel naar uw idee wordt de villa tot in de kleinste detail ontworpen. Kun je niet wachten om uw nieuwe villa te laten bouwen? Maak dan direct een afspraak met een bouwadviseur!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

15 + 7 =

Een villa bouwen: Klassiek of modern

Een eigen villa bouwen is een droom die door veel mensen gekoesterd wordt. Veel mensen die aan dit type huis denken, weten echter niet in welke stijl dit gebouwd moet worden. Droomt u bijvoorbeeld van een klassieke uitstraling of gaat u toch liever voor een modern ontwerp. Het is slechts het eerste waar u aan moet denken.

U heeft veel opties die we tijdens een oriënterend gesprek met u bespreken. Zo gaan we nadenken over de grootte van het huis, of er een oprijlaan moet komen, hoeveel natuurlijk licht wilt u en veel meer. Uw wensen worden vertaald naar een uniek ontwerp. Zowel qua uitstraling als materiaalgebruik.

Villa bouwen

Villabouw door Paarhuis Bouw & Advies

Een villa bouwen is iets wat u hoogstwaarschijnlijk een keer in uw leven laat doen. Het is dus belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt. Bij het bouwproces komt er echter nogal wat kijken.

Zo zijn er veel wetten en regels waar rekening mee gehouden moet worden. U wordt tijdens het proces overal bij betrokken, zodat u tijdens het proces altijd op de hoogte bent van de gang van zaken en de vordering van het project.

Onze adviseur is tevens uw aanspreekpunt bij vragen.

Villabouw door Paarhuis Bouw & Advies

Kosten villa bouwen

De vraag die veel mensen als eerste stellen is: Wat kost een villa bouwen? De prijzen van een villa bouwen kunnen nogal sterk uiteenlopen. Wilt u bijvoorbeeld een moderne villa bouwen, een luxe villa of een villa met een klassieke uitstraling?

Omdat het belangrijk is dat u van tevoren precies weet wat de bouw gaat kosten, stellen wij naar aanleiding van uw wensen een kostenplaatje op.

Zo weet u voorafgaand aan de bouw waar u aan toe bent en zorgt u ervoor dat alles binnen uw budget blijft. De totale prijs hangt onder meer af van het kavel waarop gebouwd wordt, het woonoppervlak en de indeling.

  Kosten villa bouwen

  Kennismaken? Neem contact op!

  Het laten bouwen van een villa laat u vanzelfsprekend niet over aan de eerste de beste bouwer die u tegenkomt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk vertrouwen is. Daarom kunt u bij ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Hierin wordt het traject besproken en kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

  Bij interesse kun je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar  0546 62 51 18, of door een e-mail te sturen naar info@paarhuis-ba.nl. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

  Een villa bouwen doet u met Paarhuis Bouw & Advies!

  Kennismaken? Neem contact op!

  Bij ons kan u elk huis laten bouwen.

  Als bouwkundig adviesbureau zijn wij in staat u te ondersteunen bij de bouw van alle soorten woningen. Hieronder een aantal voorbeelden:

  Call Now Button