Vacature HSB-Cad 3d tekenaar

De functie 
Binnen de functie ben je verantwoordelijk om gehele woningen uit te tekenen in HSB. Het ontwerp wordt hierbij vertaald in geavanceerde  werktekening. In deze werktekening is de gehele HSB woning tot op de panlat nauwkeurig uitgetekend in HSB-Cad. Daarnaast ga je meedraaien in BIM trajecten om complete projecten uit te werken.

Wij vragen 
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele omgeving die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft. Ervaring in de branche is een pre, maar geen vereiste.

Wij bieden 
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen waarin wij zorgen voor een nieuwe uitdaging. Een cursus HSB-Cad om te leren omgaan met het teken programma. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Paarhuis bouw en advies bied jou een prima salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Jij biedt 
Beheersing van bouwkundig tekenprogramma Autocad (HSB-cad is een pre). Je beschikt daarnaast over uitstekende computer vaardigheden. Tevens is een sociale houding en nette communicatie  met de opdrachtgevers van belang. We vragen voor deze functie minimaal MBO+ of HBO niveau.

Jouw talent 
Je vindt het een uitdaging om zowel zelfstandig als in een team interessante projecten geheel uit te werken! Daarnaast ben je klantvriendelijke en accuraat.

Wie zijn wij 
Wij zijn een middelgroot bouwkundig bureau. Klantvriendelijkheid, innovatie en ambitie zijn onze sleutelwoorden.

De arbeidsvoorwaarden 
Het betreft een fulltime functie van 40 uur. We bieden je hiervoor een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie?
Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Call Now Button