Bouwkundig Revit tekenaar/modelleur

Paarhuis Bouw en Advies is een snelgroeiend bouwkundig bureau. Wij ontwerpen, tekenen en calculeren. Dit doen we voor kleine tot grote projecten. Het gaat om gehele vergunningstrajecten , Bim trajecten en tekentrajecten. Door toenemende drukte hebben wij behoefte aan een tekenaar die graag in een jong en dynamisch bedrijf wil werken. 


De functie 
Binnen de functie ben je verantwoordelijk om gehele vergunning trajecten klaar te maken. Vanaf het ontwerp tot indiening en werktekening. Daarbij horen ook het maken van de nodige berekeningen. Daarnaast ga je meedraaien in BIM trajecten om complete projecten uit te werken. Kortom ben je de spil waar alles om draait, daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen trajecten en werk je met meerdere partijen en teamgenoten samen. Je werkt tevens samen met klanten en adviseert hen.

Wij vragen 
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele omgeving die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft. Ervaring in de branche is een pre, maar geen vereiste. 


Wij bieden 
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin wij zorgen voor een nieuwe uitdaging. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Paarhuis bouw en advies biedt jou een prima salaris en uitstekende secundaire voorwaarden conform de Architecten CAO. 


Jij biedt 

  • Beheersing van bouwkundig tekenprogramma Revit (en of autocad)
  • Je beschikt daarnaast over uitstekende computer vaardigheden.
  • Tevens is een sociale houding en nette communicatie met de opdrachtgevers van belang.
  • We vragen voor deze functie minimaal MBO+ of HBO niveau.

Jouw talent 
Je vindt het een uitdaging om zowel zelfstandig als in een team interessante projecten geheel uit te werken! Daarnaast ben je klantvriendelijke en accuraat.

Wie zijn wij 
Wij zijn een middelgroot bouwkundig bureau. Klantvriendelijkheid, innovatie en ambitie zijn onze sleutelwoorden.

De arbeidsvoorwaarden 
Het betreft een fulltime functie van 40 uur. We bieden je hiervoor een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren naar deze functie? 
D. Paarhuis | 06-40 94 73 11 | dennian@paarhuis-ba.nl

Call Now Button