Recreatiewoning bouwen

Een recreatiewoning bouwen bij Paarhuis Bouw en Advies? Wij zetten uw wensen om in realiteit. Er is veel mogelijk bij het ontwerpen van uw tweede huis – u heeft keuze uit verschillende bouwstijlen, afmetingen, indelingen en materialen. Ons deskundige personeel denkt in detail met u mee en stelt graag een plan voor u op. 

Een tweede woning wordt voor steeds meer mensen haalbaar en aantrekkelijk. Wilt u bijvoorbeeld een recreatiewoning bouwen in een bosrijke omgeving of liever dichtbij de zee? Het kan allemaal. Zo kunt u zich binnenkort lekker terugtrekken in een andere omgeving.

Zodra u ons de plannen heeft verteld, maakt onze ontwerper een 2D of 3D tekening zodat wij uw ideeën kunnen visualiseren. Zo ziet u wat er mogelijk is als wij de vakantiewoning bouwen. Uiteraard hebben wij voldoende ervaring – Paarhuis bouwt allerlei soorten woningen door heel Nederland!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

12 + 15 =

Wat voor recreatiewoningen bouwen wij?

U kunt bij Paarhuis kiezen voor gevarieerde bouwstijlen. Op uw eigen bouwkavel mag u zelf het ontwerp kiezen. Of u nu kiest voor een moderne of klassieke stijl, duurzame bouw of een houten recreatiewoning, het kan bij ons! Onze adviseurs helpen u om de beste keuzes te maken zodat wij de recreatiewoning bouwen die u in gedachten heeft.

Wanneer u besluit een vakantiewoning te bouwen is het verstandig om rekening te houden met een aantal factoren:

  1. Locatie
  2. Verhuur of Privé
  3. Bouwstijl

Bedenk eerst de locatie. De plek waar u bouwt heeft namelijk invloed op het ontwerp. Wilt u de woning verhuren of is het enkel bedoeld voor privégebruik? Dit is belangrijk om mee te nemen in de indeling. Voor verhuur is een huisje voor vier tot zes personen met meerdere slaapkamers aan te raden. Dit maakt het veel aantrekkelijker voor families of vriendengroepen. Wilt u een huisje voor u en uw partner, dan kunt u kiezen voor een compacter ontwerp. 

Wat voor Recreatiewoning bouwen

Paarhuis Bouw en Advies: “Uw ecologisch huis wordt sleutelklaar afgeleverd!”

Een vakantiehuis van hout bouwen

Uw vakantiewoning bouwen met hout als grondstof is een interessante optie als u meer aandacht aan het milieu wilt schenken. Een houten recreatiewoning is een juiste, duurzame keuze. Hout is niet alleen ecologisch verantwoord, het biedt ook veel verschillende mogelijkheden.

De grondstof is makkelijk te bewerken, komt voor in verschillende soorten en kan goed gecombineerd worden met constructiematerialen als ijzer en steen. Er is geen cement nodig en dat is een milieubewuste keuze vanwege de CO2-uitstoot. Daarnaast isoleert massief hout erg goed, waardoor u bespaart op de energierekening. Ook een houten recreatiewoning bouwen? Paarhuis regelt het. 

Vakantiehuis van hout

De kosten van de bouw

De prijs van de bouw van een vakantiewoning is een belangrijk punt. Een tweede huis laten bouwen is een grote investering, waar u goed over na moet denken. Wij willen u daarom de tijd geven, zodat u geen overhaaste beslissingen hoeft te maken.

Het is voor ons lastig om van te voren een richtlijn te geven van de kosten. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal variabelen zoals:

  • De grootte van de woning
  • De bouwduur
  • De materiaalsoort

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Wij willen namelijk dat u niet voor een verrassing komt te staan. De communicatie is transparant en wij nemen u mee in het hele bouwproces. Wat besproken is, voeren wij uit!

Kosten recreatiewoning

Paarhuis bouwt uw recreatiewoning!

Wilt u zo snel mogelijk een recreatiewoning bouwen? Zodra u een kavel heeft, kunnen wij beginnen. Jarenlange ervaring, deskundig advies en een bouwplan op maat. Dat is wat u van ons kunt verwachten. Als u kijkt tussen onze eerdere bouwprojecten, kunt u wellicht inspiratie opdoen voor uw tweede huis. Ons deskundige personeel informeert u over de mogelijkheden. Bent u tevreden over de plannen? Laat Paarhuis dan uw perfecte recreatiewoning bouwen!

 

Recreatiewoning-bouwen-met-paarhuis

U kunt bij ons al uw wenshuizen bouwen

Wij bouwen ook de volledige soorten huizen helemaal naar uw wens:

Call Now Button