Huis bouwen

Wilt u graag een eigen huis bouwen? Paarhuis Bouw & Advies zorgt ervoor dat alles in uw woning wordt ontworpen naar uw wensen. Hiervoor kunt u kiezen uit uiteenlopende designs en allerlei type woningen. Kiest u bijvoorbeeld voor een vrijstaande woning? Of gaat u toch liever voor een twee-onder-een-kap? Alles is mogelijk!

U bepaalt het ontwerp en wij zorgen ervoor dat dit wordt uitgevoerd. Zo zorgt u ervoor dat u een uniek huis laat ontwerpen.

Eigen huis bouwen

Een eigen huis bouwen is een droom die veel mensen koesteren. Wij bouwen huizen in heel Nederland, met de focus op Twente, Overijssel. Met behulp van een bouwkundig adviseur kut u uw droomhuis ontwerpen en laten bouwen. In overleg is alles mogelijk, waarbij u zelf kiest voor het type huis, de afmetingen, de materialen en de kleuren.

Of u nu al een eigen ontwerp heeft gemaakt of wilt uitzoeken wat de opties zijn. Alles wordt netjes in kaart gebracht. We bekijken vervolgens zelf de mogelijkheden en maken we een ontwerp die aansluit bij zowel uw wensen als het budget.

Uw eigen huis wordt dus precies zoals u dat wilt!

Huis bouwen

Uw huis laten bouwen met Paarhuis Bouw & Advies

Uw nieuwe huis laat u door Paarhuis bouwen. Wij kunnen u namelijk volledig ontzorgen. Van het uitdenken van ideeën tot het maken schetsen en van vergunningaanvragen tot de uiteindelijke oplevering. Samen met u zorgen we ervoor dat uw nieuwe huis tot in de puntjes aansluit bij uw dromen.

Het samenstellen van een huis moet u echter niet te gemakkelijker over denken. Daarom is het aan te raden een specialist in te schakelen. Het ontwerp en de materiaalkeuze heeft u nog altijd in eigen hand, maar als specialist zorgen wij ervoor dat alles foutloos verloopt en het huis wordt opgeleverd zoals afgesproken. Wij overleggen dus niet alleen met u, maar zijn ook het aanspreekpunt voor de aannemers.

Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen bij het bouwen van uw eigen huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Huis bouwen met Paarhuis Bouw & Advies

Voordelen eigen woning bouwen

Het bouwen van een eigen woning heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel van een nieuw huis laten bouwen is dat u de indeling en uitstraling van de woning helemaal zelf bepaalt. Bij een bestaand huis heeft u deze keuze niet.

  • Bouw het huis van uw dromen
  • Kiezen voor de plek waar u wilt wonen
  • Kosten zelf in de hand
  • Unieke woning

Voordelen eigen woning bouwen

Wat zijn de kosten om een huis te laten bouwen?

Eén van de eerste vragen die mensen altijd stellen is: ‘Wat zijn de kosten om een huis te laten bouwen?’ Ondanks dat we hier graag antwoord op geven, is het geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden. Dit hangt namelijk af van meerdere factoren:

  • Heeft u al een kavel? Zo niet dan moet deze gekocht worden
  • Moet het oude huis gesloopt worden?
  • Het type woning
  • Materiaalkeuzes
  • Oppervlakte
  • Oprit en Garage

Zoals u kunt zien komt er veel kijken bij het berekenen van de kosten. Daarom is het belangrijk om allereerst uw wensen te bespreken. Op deze manier kunnen we alles op papier zetten om vervolgens alle kosten op een rij te zetten. Wij maken dan samen met u een inschatting maken van de kosten op basis van de regio waar u een huis wilt laten bouwen.

Kosten huis bouwen

Maak van uw droomhuis werkelijkheid

Met Paarhuis Bouw & Advies werkt u aan het realiseren van uw woonwensen. Wij bieden hierbij verschillende mogelijkheden. Iedere woning die wordt opgeleverd is gebaseerd op het ontwerp dat volledig op uw wensen is afgestemd. Er zijn zoveel verschillende ontwerpen en samenstellingen mogelijk, dat we ook uw dromen uit laten komen.

Maak een afspraak of neem een kijkje bij onze bouwprojecten om te zien wat we voor u kunnen betekenen! Dan gaan we samen het huis bouwen van uw dromen.

Maak van uw droomhuis werkelijkheid

Neem contact op!

9 + 15 =

Call Now Button