Gezocht: stagiaires bouwkunde (MBO/HBO) Vacature

Studeer je in de richting van bouwkunde en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Paarhuis bouw en advies is een snelgroeiende bouwkundig bureau. Wij ontwerpen, tekenen en calculeren. Dit doen we voor kleine tot grote projecten. 

Als student mag je meewerken met verschillende projecten. Je kan aan de slag gaan met werkvoorbereiding, calculatie of ontwerpen. 

Ben je aan het afstuderen? Wij bieden de mogelijkheid bij ons een afstudeerproject uit te voeren en bieden je eventueel uitzicht op een (vaste) baan.

Wij zijn BENG en duurzaam gecertificeerd bedrijf. Mede daarom zijn wij ook op zoek naar studenten die daar in geïnteresseerd zijn. 


Wij bieden 
Een leuke stageplek waarin je jezelf kunt ontwikkelen, waarin wij zorgen voor uitdaging. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Paarhuis bouw en advies biedt jou een stagevergoeding.  


Jij biedt 
Je volgt een opleiding MBO of HBO bouwkunde.

Je hebt al enige ervaring met tekenprogramma’s. Je beschikt daarnaast over computervaardigheden. Tevens is een sociale houding en nette communicatie van belang.

Solliciteren naar een stageplek? 
D. Paarhuis | 0640947311 | dennian@paarhuis-ba.nl

Call Now Button