Ecologisch huis bouwen

Wilt u een Ecologisch huis bouwen? Bij Paarhuis Bouw en Advies staan wij klaar om uw wensen te realiseren. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om milieubewust te leven. Daarom worden eco woningen steeds populairder.

Tijdens het bouwen van een huis kan er op ecologisch vlak veel worden gewonnen door duurzame keuzes te maken. Zo bent u na het bouwproces verzekerd van een eco huis.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

2 + 12 =

Waarom een ecologisch huis bouwen?

Een ecologisch huis bouwen doet u met het milieu in je achterhoofd. Tijdens de bouw wordt gebruikgemaakt van producten die minder belastend zijn voor de natuur. U bouwt met de toekomst in gedachten door rekening te houden met vier variabelen: locatie, materiaalsoorten, energie- en watervoorziening. Vanuit het hele land kunt u bij ons terecht om een huis te bouwen. We bespreken samen uw wensen, ontwerpen uw woning ecologisch en voeren de bouw uit. Het volledige pakket!

We leggen van te voren alles vast door middel van een bouwbestek. Zo heeft u nooit te maken met onvoorziene kosten. Paarhuis Bouw en Advies heeft jarenlange bouwervaring en onze deskundige medewerkers kunnen u vrijblijvend voorzien van het beste advies. Ieder huis wordt uniek ontworpen, zodat al uw wensen verwerkt kunnen worden. Alles is mogelijk tijdens de bouw van uw ecologische huis. 

Waarom een ecologisch huis bouwen

Paarhuis Bouw en Advies: “Uw ecologisch huis wordt sleutelklaar afgeleverd!”

Aandachtspunten bij de bouw van een ecologisch huis

Een eco woning is gebouwd met duurzame producten die lang meegaan. Door uw huis op een ecologische manier te bouwen draagt u bij aan een betere toekomst. De invloed op het milieu wordt daardoor over een grote periode verspreid, waardoor de impact minder belastend is. 

Een ecologisch huis bouwen kan op verschillende manieren. Er zijn veel factoren die belangrijk zijn tijdens dit milieubewuste bouwproces. Denk van te voren eens na over de locatie waar uw huis komt te staan. Een woning die ecologisch is, bevindt zich idealiter dichtbij het openbaar vervoer. Het bouwmateriaal bestaat hoofdzakelijk uit natuurlijk materiaal en onuitputtelijke grondstoffen. 

Om het energiegebruik te beperken is het nodig om het huis goed te isoleren. Maak daarnaast gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen. Tot slot kunt u de watervoorziening zo ecologisch mogelijk maken door bijvoorbeeld regenwater te filteren en een duurzaam waterreservoir voor uw douche te bouwen.  

Aandachtspunten ecologisch huis

Waarom milieubewust bouwen?

Ook milieubewust bouwen met een ecologisch huis? Wij zetten alle voor- en nadelen voor u op een rij, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Het is een grote investering om een huis te laten bouwen. Daarom moet u zeker zijn van uw zaak voordat de bouw begint. Hieronder de voordelen van een eco woning op een rij:

 

   • Uw ecologische voetafdruk wordt verkleind
   • Energiebesparing 
   • Zuinigheid en comfort worden gecombineerd
   • Premies en tegemoetkomingen voor ecologisch bouwen
   • De gemaakte kosten worden in de toekomst terugverdiend

Onze specialisten zijn ervaren vakmensen die enorm veel kennis bezitten over het bouwproces. Als u kiest voor Paarhuis wordt u meegenomen in het hele bouwproces, waardoor u nooit voor een verrassing komt te staan. Laat ons zorgeloos uw ecologische huis bouwen!

 

Waarom milieubewust bouwen

Wat kost het om een huis ecologisch te bouwen?

Ieder huis is uniek en daarom verschillen de kosten van de bouw per project. Wij vinden het belangrijk om een eco huis te bouwen dat compleet aan uw wensen voldoet. Het is namelijk de plek waar u iedere dag leeft. Iedere eco woning wordt daarom op maat gemaakt door een van onze ontwerpers. Een ecologisch huis bouwen is een grote investering, de volgende factoren zijn belangrijk voor de kosten:

 • De afmetingen van het bouwoppervlak
 • De duur van de bouw
 • De kwaliteit van de duurzame materialen
 • Investering in duurzame energie en isolatie

Alles hangt natuurlijk af van uw persoonlijke wensen, maar houd er rekening mee dat driedubbel glas meer kost dan enkel glas. Extra isolatie is prijzig en ook de aanschaf van zonnepanelen is een investering. Een groot voordeel van ecologisch wonen is dat je de extra kosten in de jaren daarna terugverdient. Vooral het energieverbruik en de kosten voor de verwarming van uw huis gaan omlaag. Daarnaast is de kans groot dat uw huis in de toekomst meer waard is doordat ecologisch bouwen de toekomst is!

Wat kost een huis ecologisch bouwen

Een ecologisch huis bouwen bij Paarhuis

Bij Paarhuis krijgt u gegarandeerd een goed advies voor de bouw van een ecologisch huis. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en dan plannen wij een afspraak met u in om samen te kijken wat er allemaal mogelijk is. Het kan overweldigend zijn om vanuit niets een huis te ontwerpen.

Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen in onze eerdere bouwprojecten, waardoor het proces wellicht iets makkelijker wordt. Een eco woning kan compleet naar uw wens ontworpen worden. Daarom kunnen we gegarandeerd iets voor u betekenen. Verzeker uzelf van woonplezier en laat een ecologisch huis bouwen!  

Ecologisch huis bouwen bij Paarhuis

U kunt bij ons al uw wenshuizen bouwen

Wij bouwen ook de volledige soorten huizen helemaal naar uw wens:

Call Now Button