Chaletbouw

Op zoek naar chaletbouw? Paarhuis Bouw & Advies bouwt chalets door heel Nederland. Bij ons bent u zeker van kwaliteit en eerlijke prijzen. Wij doen er alles aan om bij uw droom chaletbouw alles perfect te laten verlopen.

In samenspraak met u, kunnen onze chaletbouwers door heel Nederland chalets op maat bouwen. Doordat wij gezamenlijk alle stappen doorlopen zorgen wij ervoor dat uw wensen exact worden uitgevoerd.

Om niet tegen onverwachte kosten op te lopen, maken wij van tevoren een bouwbestek. Hierin staan alle prijzen, de kosten staan hierin ook vermeld en die staan vast. Wilt u weten wat wij samen kunnen bereiken? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een adviesgesprek aan, waarna wij tezamen kunnen starten met uw chaletbouw!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

5 + 8 =

Chaletbouw Nederland

Paarhuis Bouw & Advies doet aan chaletbouw in heel Nederland. Gezamenlijk met u  maken wij een plan omtrent de locatie van het chalet, de bouw ervan en alle kosten die daarbij komen kijken. 

Wij hebben chaletbouwers door heel Nederland zitten. Hierdoor is er altijd een expert bij u in de buurt. Onze experts verstaan hun vak erg goed en snappen dat iedere klus weer een nieuwe wens is die uitkomt. Zij zullen dan ook met volle overgave en tot in detail uw droom chalet bouwen.

Chaletbouw Nederland

Uw droom chalet bouwen

Doordat wij nauw samenwerken met onze klanten, zorgen wij ervoor dat alle details precies naar wens worden uitgevoerd. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Door deze werkwijze hebben wij een hoop zeer tevreden klanten.

Om uw ontwerp helemaal in kaart te brengen en te optimaliseren gaan wij met u om tafel. Wij maken vervolgens 2D en 3D tekeningen van het nieuwe chalet. Door dit volledig in kaart te brengen wordt chaletbouw op maat gedaan.

Daarnaast kunt u dan makkelijker inzien wat er exact gebouwd zal worden. Daardoor kunt u ook details makkelijker doorgeven en wensen uitbeelden. Het nieuwe chalet laten bouwen wordt op deze manier leuker en beter. Het uiteindelijke resultaat zal zijn dat uw lang gekoesterde droom chalet werkelijkheid zal worden.

Droom chalet bouwen

Paarhuis Bouw en Advies: “Wij verzorgen de bouw van uw droom chalet van a tot z!”

Houten chalet laten bouwen

Een houten chalet laten bouwen is een wens van veel mensen. Wij kunnen werken met veel verschillende soorten hout. Hierdoor kan aan bijna iedere wens voldaan worden. Doordat wij met veel soorten hout werken kunnen veel verschillende stijlen toegepast worden.

Onze experts zijn gespecialiseerd in een houten chalet bouwen. Dus neem vooral eens contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken in een vrijblijvend advies gesprek.

Houten chalet

De kosten van het bouwen van een chalet

Wij snappen heel goed dat een zeer belangrijk aspect van het bouwen van een chalet de kosten zijn. Er zijn veel verschillende factoren zijn die de prijs bepalen.

Om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan, maken wij een kostenplaatje gebaseerd op uw wensen. Wanneer dit niet binnen uw budget valt kunnen wij altijd bespreken wat er allemaal anders kan.

Door alles goed en transparant met u te communiceren weet u vooraf exact wat u kan verwachten. Nadat alles besproken is en de prijs binnen het budget is, dan kunnen wij beginnen met het leukste onderdeel: de chaletbouw.

Kosten rondom de bouw van een chalet

Een chalet op eigen grond laten bouwen

Een chalet bouwen wij op de plek die u graag wilt. Heeft u al grond waarop het chalet gebouwd moet worden dan is dat zeker mogelijk! Daarnaast scheelt dat voor u een deel van de kosten. Een wezenlijk deel van de kosten is namelijk de aanschaf van een kavel.

Heeft u nog verdere vragen? Neem dan vooral contact met ons op door ons te bellen op 0546-645118. Ook kunt u ons mailen door een mail te sturen naar info@paarhuis-ba.nl.

Heeft u interesse en wilt u verder in gesprek gaan over de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan en zet de eerst stap richting de start van uw droom chaletbouw!

Chalet bouw op eigen grond

Wij bouwen alle soorten huizen die u maar kunt wensen

Wij zijn een bouwkundig adviesbureau. Hierdoor zijn wij instaat om bij alle bouwprocessen te ondersteunen. Zie hieronder een selectie van huissoorten die wij bouwen:

Call Now Button