Bouwmanagement

Bouwmanagement voor al uw bouwprojecten

Bouwmanagement nodig? Bij Paarhuis Bouw en Advies helpen wij u als onafhankelijk adviseur graag van het begin tot het eind om uw project te realiseren. Nadat wij het ontwerp van uw droomhuis of pand hebben gemaakt en de vergunningen zijn geregeld is het tijd om te beginnen met de bouw van het project. Wij begeleiden en coördineren het hele proces om een hoge kwaliteit te waarborgen. Wij doen dit regelmatig in Overijssel. Met name in Twente, Hengelo en Almelo. Maar ook projecten in andere delen van Nederland nemen wij graag aan!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Bouwmanagement

Succesvolle management voor de bouw

Paarhuis Bouw & Advies heeft veel kennis en ervaring met uiteenlopende projecten. Van het begeleiding bij verschillende nieuwbouwprojecten tot ondersteuning bij renovaties.

Vaak vergt een bouwproject de nodige expertise en tijd. Het is hierom fijn om een expert in de arm te nemen die u kan ontlasten door het bouwmanagement op zich te nemen.

Bij het bouwkundig adviesbureau van Paarhuis Bouw en Advies ontzorgen we onze klanten. Met management voor de bouw wordt u volledig ontzorgd.

Management voor de bouw

Wat kunt u verwachten?

Onze bouwbegeleiding bestaat uit advies en ondersteuning tijdens de uitvoering. Tijdens de bouw zorgen wij ervoor dat de communicatie tussen de aannemer en u als opdrachtgever in goede banen verloopt.

Dit zorgt niet alleen voor minder zorgen maar ook voor een voorspoedige uitvoering hierdoor blijven de kosten lager.Hierdoor zorgen we ervoor dat het bouwmanagement succesvol verloop. 

Wij zorgen ervoor dat u niet onverwacht voor verrassingen komt te staan. Er gaat normaal gesproken regelmatig iets mis tijdens verbouwingen betreft miscommunicatie rondom gemaakte afspraken.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Bouwbegeleiding woning twente

Zorg voor een duidelijk beleid met bouwmanagement

 Een onderdeel van het bouwmanagement is het schrijven van een bouwbestek. Het bouwbestek omschrijft alle gemaakte afspraken, zoals: de opleverdatum, betalingstermijn, projectgegevens, werkzaamheden en materialen.

Het vormt de basis van het contract tussen u en de aannemers, hierdoor heeft u altijd iets om op terug te vallen. Wij zien erop toe dat iedereen zijn of haar afspraken nakomt. Hierbij zorgen wij er natuurlijk altijd voor dat u tijdig op de hoogte wordt gesteld van de voortgang of veranderingen.

Bouwmanagement van Paarhuis

Paarhuis Bouw & Advies – samen sterk, nooit alleen

Samen met ons bent u ervan verzekerd dat het bouwproject tot een succes wordt gebracht. Wij zetten onze expertise en jarenlange ervaring graag in om u te voorzien van bouwmanagement op maat. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust telefonisch of via de contact button op onze pagina contact met ons op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Paarhuis Bouw & Advies Bouwmanagement
Call Now Button