Bouwmanagement

Bouwmanagement voor al uw bouwprojecten

Bouwmanagement nodig? Bij Paarhuis Bouw en Advies helpen wij u graag van het begin tot het eind om uw project te realiseren. Nadat wij het ontwerp van uw droomhuis of pand hebben gemaakt en de vergunningen zijn geregeld is het tijd om te beginnen met de bouw van het project. Om onze kwaliteit te waarborgen van tekening tot oplevering kunnen wij voor u de bouw begeleiden. Wij doen dit regelmatig in Twente, zoals in Hengelo en Almelo. Dit komt omdat wij zelf in Vriezenveen, Overijssel gevestigd zijn. Maar ook projecten in andere delen van Nederland nemen wij graag aan!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

bouwmanagement

Succesvolle management voor de bouw

Wij begrijpen natuurlijk dat u tijd erg kostbaar is en vaak vergt een bouwproject al de nodige tijd. Het is hierom fijn om een expert in de arm te nemen die u kan ontlasten door het bouwmanagement op zich te nemen. Bij Paarhuis Bouw en Advies is het ontzorgen van onze klanten een zeer belangrijke prioriteit. Wij willen niet dat u stress ervaart of zich druk hoeft te maken over dingen die niet goed geregeld zijn. Indien u ervoor kiest om de bouw door ons te laten begeleiden, bent u ervan verzekerd dat dit niet gebeurt.

management van de bouw

Wat kunt u verwachten?

Onze bouwbegeleiding bestaat uit advies en ondersteuning tijdens de uitvoering. Tijdens de bouw zorgen wij ervoor dat de communicatie tussen de aannemer en u als opdrachtgever in goede banen verloopt. Dit zorgt niet alleen voor minder zorgen maar ook voor een voorspoedige uitvoering hierdoor blijven de kosten lager.

Door de communicatie tijdens het bouwproces te verbeteren weten alle betrokken partijen waar zij aan toe zijn. Wij zorgen ervoor dat u niet onverwacht voor verassingen komt te staan. Er gaat normaal gesproken regelmatig iets mis tijdens verbouwingen betreft miscommunicatie rondom gemaakte afspraken.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

bouwbegeleiding woning twente

Zorg voor een duidelijk beleid met bouwmanagement

Wanneer er bijvoorbeeld onduidelijkheden zijn over de opleverdatum, kan dit al snel voor veel extra kosten zorgen. Met de bouwbegeleiding van Paarhuis Bouw en Advies hoeft dit voor u niet langer een probleem te zijn. Een onderdeel van het bouwmanagement is het schrijven van een bouwbestek. Het bouwbestek omschrijft alle gemaakte afspraken, zoals: de opleverdatum, betalingstermijn, projectgegevens, werkzaamheden en materialen.

Het vormt de basis van het contract tussen u en de aannemers, hierdoor heeft u altijd iets om op terug te vallen. Wij zien erop toe dat iedereen zijn of haar afspraken nakomt. Hierbij zorgen wij er natuurlijk altijd voor dat u tijdig op de hoogte wordt gesteld van de voortgang of veranderingen.

begeleiding van de bouw Paarhuis

Paarhuis Bouw & Advies – samen sterk, nooit alleen

Samen met ons bent u ervan verzekerd dat het bouwproject tot een succes wordt gebracht. Wij zetten onze expertise en jarenlange ervaring graag in om u te voorzien van bouwmanagement op maat. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust telefonisch of via de contact button op onze pagina contact met ons op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

bouwmanagement op maat voor villa
Call Now Button