Bouwkundig ontwerp Overijssel 

Als u zoekt naar “Bouwkundig Ontwerp Overijssel” komt u er wellicht achter dat u niet direct een klik heeft met een van de specialisten die bij u in de buurt zitten. Hierbij kunnen wij u helpen. Wij zijn ontwerpers van huizen die ervaring en connecties hebben in de gehele provincie en daarbuiten.

Daarnaast zorgen wij dat de vergunningen aangevraagd worden, stellen wij de juiste berekeningen op en zijn wij de schakel tussen u en de aannemer. Paarhuis Bouw en Advies is een ervaren adviesbureau met jarenlange ervaring. 

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

3 + 10 =

Bouwkundig ontwerp in Overijssel

Als Bouwkundig Adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Onze expertise ligt in de provincie Overijssel, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Wat zeer kenmerkend is voor Paarhuis Bouw en Advies is dat wij u volledig ontzorgen. Van het begin tot het eind, zodat u zo min mogelijk stress ervaart.

U staat er samen met ons nooit alleen voor!

Het is belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent en uw wensen zijn leidend. Wij maken uw ideeën visueel en zorgen ervoor dat deze uitgevoerd worden door de aannemer.

Naast het maken van een ontwerptekening, het regelen van vergunningen en het bepalen van de materialen regelen wij veel meer.

Bouw en Advies Twente ontzorgt u van A tot Z bij de bouw van uw huis!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!
Architect overijssel

Paarhuis is uw adviseur in Overijssel

Wij beschikken over zeer veel ervaring in architectuur, vergunningen, berekeningen en management. Hierdoor is het mogelijk om uw wensen te vertalen naar een 3D-ontwerp en uit te laten voeren.

Dit ontwerp voldoet volledig aan de op dat moment geldende wet en regelgeving. Van het ontwerpen tot het maken van de juiste MPG- en EPC-berekeningen, tot het op orde maken van het bouwbesluit en bouwbestek. Daarbij wordt ook het bouwmanagement voor u geregeld.

Paarhuis helpt bij:
• Schets en voorlopig design
• Definitief ontwerp
• Technisch ontwerp
• Aanvraag vergunning
• Bouwbestek
• Werktekening
• Uitvoering

Paarhuis Bouw en Advies – Uw adviseur met kennis van de regio Overijssel

Wat doet een architect

Wij maken uw idee werkelijkheid

Ieder project is anders en vraagt daarom om een eigen unieke aanpak. Er komen zeer veel verschillende aspecten kijken bij bouwprojecten, waar u mogelijk nog geen ervaring mee heeft.

Wilt u graag in de provincie Overijssel een bouwkundig adviesbureau inschakelen, omdat u een nieuw huis wilt bouwen? Overweeg dan eens om ons in te schakelen. Wij kunnen namelijk veel meer voor u betekenen. 

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. 

Uw budget is hierbij ons uitgangspunt, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Van idee tot realisatie: alles klopt.

De specialist ondersteunt van A tot Z. Dit houdt in dat we zowel het ontwerp, de bouw, als het management gedurende de bouw van uw droomhuis of bedrijfspand verzorgen!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!
Project van advies tot realisatie

Laat uw bouwproject soepel verlopen

Om de (ver)bouw van uw pand of woning succesvol te laten verlopen is het verstandig een bouwadviseur in te huren. Onze experts zetten uw ideeën niet alleen op papier komen te staan, maar zorgen er ook voor dat deze worden omgezet in een blauwdruk.

Dit blauwdruk is getoetst aan alle juridische en technische eisen die in uw gemeente gelden. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en voorkomt u achteraf hoge (herstel)kosten.

Het vinden van een goede adviseur is wellicht de belangrijkste stap. De vormgeving van huizen vergt namelijk aandacht en precisiewerk.

Uw huis of bedrijfspand moet er niet alleen mooi uitzien, het dient technisch in orde te zijn. Bovendien zijn verschillende vergunningen nodig en moeten de juiste berekeningen worden gemaakt.

Wij zorgen ervoor dat het huis van schets tot realisatie klopt!

Waarom architect inhuren in Overijssel

Adviseur inhuren

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van ons? Neem dan contact met ons op. We berekenen en verzorgen graag de kosten, het bouwadvies en het bouwmanagement voor al uw bouwprojecten.

Of u nu een nieuw pand wilt, droomt van een aanbouw bij uw huis of andere bouwplannen heeft, dan bent u bij Paarhuis Bouw en Advies aan het juiste adres!

U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, maar ook via de contact knop op de website.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!
Architect Overijssel

Neem contact op!

6 + 9 =

Call Now Button