Bouwkundig ontwerp Hengelo

Bent u op zoek naar een bouwkundig ontwerp in Hengelo? Dan is de kans aanwezig dat u bij Paarhuis Bouw en Advies uitkomt. Wij zijn een toonaangevende adviseur die u verder helpt bij het realiseren van uw project. Onze expertise ligt niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovaties. Hierdoor hebben we opdrachtgevers in een grote verscheidenheid aan projecten ondersteund.

Aangezien wij actief zijn als Bouwkundig Adviesbureau, kunnen wij veel voor u betekenen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we precies weten hoe we u van dienst kunnen zijn. Uw wensen en behoeften staan tijdens het hele proces centraal. Wij zijn ervoor om uw ideeën te vertalen naar uw droomwoning.

Vanaf het eerste gesprek gaan we direct aan de slag. Hierin worden alle wensen op papier gezet en vertaald naar een voorlopig ontwerp. Naar aanleiding van uw feedback wordt deze vervolgens omgezet tot het definitieve ontwerp.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!
Architect twente

Adviseur inhuren

Als u aan de slag gaat met het bouwen van een huis of bedrijfspand, is de kans groot dat u hier een bouwadviseur bij nodig heeft. Wanneer u een adviseur in de arm neemt, zorgt u ervoor dat u goed voorbereid te werk gaat.

Door een bouwadviseur in te huren krijgt u een professioneel ontwerp en blauwdruk van de woning. Zo weet u waar u aan toe bent en weet de aannemer wat uw plannen zijn en hoe deze uitgewerkt dienen te worden. U bepaalt dus de ideeën en wij zorgen er vervolgens voor dat deze uitgevoerd zullen worden.

Zo zorgt u er namelijk voor dat u goed voorbereid te werk gaat. Wij zullen u vanaf het eerste gesprek ondersteunen. We gaan direct aan de slag om uw ideeën op papier te zetten.

Ondersteuning tijdens het project

Aan bouwprojecten en renovaties zitten veel regels en risico’s verbonden. Juist daarom is het belangrijk dat u de juiste ondersteuning krijgt. Alles wordt voor u geregeld, van het ontwerp tot de vergunningen en materiaalkeuzes.

Bent u op zoek naar een expert die u kan helpen bij uw project? Dan helpen wij u bij Paarhuis Bouw en Advies graag verder. Wij zullen er samen met u voor gaan zorgen dat uw ideeën en wensen worden omgezet naar het huis of bedrijfspand waar u van droomt.

Hiervoor leveren we altijd een full-service. Dit betekent dat we u bij het gehele traject ondersteunen.

Het stappenplan ziet er als volgt uit:

 • Schets en voorlopig design
 • Definitief ontwerp
 • Technisch ontwerp
 • Aanvraag vergunning
 • Bouwbestek
 • Werktekening
 • Uitvoering
  De beste architect van Twente

  Adviseur inhuren

  Bent u op zoek naar een adviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, maar ook via de contact knop op de website.

  Neem direct contact contact op of vul het onderstaande contactformulier in. 

  bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!
  Architect inhuren in Twente

  Neem contact op!

  4 + 11 =

  Call Now Button