Bouwkundig ontwerp Enschede

U hoeft zich niet druk te maken als blijkt dat Enschede niet de geschikte plek is voor u indien u op zoek bent naar een bouwkundig ontwerp. In dat geval kunt u namelijk bij ons terecht. U vindt ons op slechts een halfuurtje rijden van Enschede. Wij zijn Paarhuis Bouw & Advies, een gevestigde naam in de regio.

Wij kunnen veel voor u betekenen als u gaat (ver)bouwen in Enschede. Als Bouwkundig Adviesbureau ondersteunen wij u bij het gehele project en ontzorgen u volledig. 

Wij onderscheiden ons doordat wij nauw samenwerken met onze opdrachtgevers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Neem contact op!

4 + 3 =

Waarom een adviseur voor bouwkundig ontwerp inhuren?

Als u een bedrijfspand of huis wilt laten bouwen of start met een renovatieproject, is het vaak verstandig om een adviseur te schakelen.

Zo zorgt u er namelijk voor dat u goed voorbereid te werk gaat. Wij zullen u vanaf het eerste gesprek ondersteunen. We gaan direct aan de slag om uw ideeën op papier te zetten.

Als uw wensen en behoeften duidelijk zijn, gaan wij aan de slag met het maken van een schets. Naar aanleiding van uw feedback kan het ontwerp nog aangepast worden.

U bepaalt dus de ideeën en wij zorgen er vervolgens voor dat deze uitgevoerd zullen worden.

Onze adviseur helpt u in Enschede graag bij het realiseren van uw droom!

Ondersteuning bij het hele traject

Heeft u in de regio Enschede een expert nodig die aan al uw eisen voldoet? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij leveren een full-servicepakket en ondersteunen dus enkel bij het ontwerp van de woning en de bouw. Wij brengen ook de MPG-, EPC-berekening, bouwbesluit en het bouwbestek voor u in orde. Hierbij zorgen wij ervoor dat alles past binnen de wet- en regelgeving die in uw gemeente geldt.

Het is belangrijk om rekening te houden met de risico’s die zijn verbonden aan bouwprojecten. Daarom regelen wij als bouwkundig adviesbureau ook het bouwmanagement voor u. Hierbij coördineren wij het bouwproces van begin tot eind. Wij zijn het aanspreekpunt en nemen alle zorg uit handen.

Het stappenplan ziet er als volgt uit:

 

  • Schets en voorlopig design
  • Definitief ontwerp
  • Technisch ontwerp
  • Aanvraag vergunning
  • Bouwbestek
  • Werktekening
  • Uitvoering

Wij ondersteunen bij:

Ondersteuning bij het hele traject

Nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een bouwadviseur die u kan helpen bij een renovatie of (nieuw)bouwproject? Neem dan vrijblijvend contact op.

U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, maar ook via de contact knop op de website.

Onze vakmensen staan klaar om u te helpen!

Architect inhuren in Enschede
Call Now Button