Bouwadvies

Heeft u onafhankelijk bouwadvies nodig? Paarhuis Bouw & Advies voorziet u graag van de juiste ondersteuning tijdens uw project. Wilt u beginnen met een bouwproject, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen?

Schakel dan een onafhankelijke adviseur in. Wij bieden ondersteuning bij zowel nieuwbouw-, als aanbouw- en renovatieprojecten. 

Een bouwproject brengt vaak stress met zich mee en het vraagt om de nodige kennis. Hier stappen wij in als bouwkundig adviesbureau. Wij voorzien u graag van alle advies dat u nodig heeft.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!
Bouwadvies

Alles tot in de puntjes verzorgd dankzij deskundig bouwadvies

Paarhuis Bouw en Advies kan u op verschillende manieren assisteren en adviseren bij uw bouwproject. Het bouwadvies bij een huis bouwen of kantoorpand ontwerpen kan onder andere bestaan uit:

 

  • Een offerte vergelijking voor particulieren en als begeleider optreden voor het aanbestedingstraject van een aannemer.
  • Bouwkundige aankoopinspecties volgens de NHG (Nederlands Hypotheek Garantie) uitvoeren.
  • Bouwkundige onderzoeken naar vocht, tocht en andere eventuele gebreken.
  • Adviseren op gebied van duurzaamheid, zodat u bij nieuwbouw en renovatie duurzame oplossingen gepresenteerd krijgt.
  • Als budgetcoach fungeren bij uw project.
  • Begeleiden en controleren van bouwkundige werken.
  • Uitzoeken van bestemmingsplannen en regelgeving.
  • Juridische bouwkundige geschillen ondersteunen.
bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!
bouwadvies bedrijfspand

Bouwadvies van de specialist!

Ons team van specialisten adviseert u graag over alle berekeningen die bij een verbouwing komen kijken. Onze eigen calculatieafdeling zorgt voor de meest nauwkeurige berekeningen.

Door middel van de begroting die wordt opgesteld door onze specialisten weet u precies wat de exacte kosten van het project zijn en hoelang het gaat duren.

Tijdens dit proces zorgen wij er natuurlijk altijd voor dat u goed geïnformeerd bent. U kunt ervoor kiezen om de volledige bouw door ons te laten begeleiden.

advies voor de bouw van woningen

Uitvoering van het project

Hierdoor kunnen wij de kwaliteit beter waarborgen. Wij geven bouwadvies tijdens de uitvoering van het bouwproject en zorgen voor een soepele communicatie.

Door middel van goede communicatie tussen aannemer en opdrachtgever verloopt het gehele proces soepeler en dit is uiteindelijk ook kostenbesparend.

Ook stellen wij een bouwbesluit op voor de aannemers. Hierin worden alle eisen rondom uw project vermeld, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Hierdoor komt u nooit onverwacht voor verrassingen te staan en bent u ervan verzekerd dat alle vergunningen rondom het bouwproject worden goedgekeurd. Om het project in goede banen te leiden en de kwaliteit te kunnen waarborgen, voorzien wij u graag van het juiste bouwadvies.

advies voor de bouw van woningen

Paarhuis Bouw en Advies – de bouwtechnisch adviseur voor al uw bouwadvies

Wat u van ons kunt verwachten is; een totaalpakket welke volledig op uw wensen is afgestemd. Als uw bouwkundig adviseur, voorzien wij u alleen van het allerbeste bouwadvies.

Uw wensen en voorkeuren zijn altijd leidend en wij ondersteunen u graag waar u dat wenst.

Wilt u ons graag als bouwtechnisch partner bij uw bouwproject? Of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0546-625118.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar: info@paarhuis-ba.nl.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!
bouwtechnisch advies bouwproject
Call Now Button