Architect Twente

Architect Twente – Bent u op zoek naar een architectenbureau in Twente en omstreken? Wij van Paarhuis Bouw en Advies zijn een gevestigde naam in de regio’s Enschede, Almelo en Hengelo.

Naast het ontwerpen van nieuwbouwprojecten bieden wij ondersteuning bij renovaties en aanbouw. In het eerste gesprek bespreken we met u al uw wensen en ideeën die u heeft bij het project.

Naar aanleiding van dit gesprek wordt een schets en een voorlopig ontwerp gemaakt. Deze passen binnen de wet- en regelgeving die in uw gemeente geldt.

Wij ontzorgen u volledig zodat u kunt dromen van uw droomhuis of opgeknapte pand. U bepaalt de ideeën en wij zorgen ervoor dat deze op papier komen te staan en worden uitgevoerd.

Bekijk onze bouwprojecten en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

 

Onze architecten in Twente helpen u graag bij het realiseren van uw droom!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Architect twente

Waarom een architect inhuren?

Bij ons kunt u een full-servicepakket verwachten. Naast het ontwerpen, maken wij ook de MPG-, EPC-berekening, bouwbesluit en het bouwbestek voor u in orde. Hierdoor voldoet alles aan juridische en technische eisen.

Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een ontwerp die volledig voldoet aan uw budget.

Het proces is complex en brengt veel risico’s met zich mee als het niet goed wordt uitgevoerd. Wij regelen daarom graag het bouwmanagement voor u.

Hiervoor bieden wij ondersteuning bij:

• Schets en voorlopig design
• Definitief ontwerp
• Technisch ontwerp
• Aanvraag vergunning
• Bouwbestek
• Werktekening
• Uitvoering

Wat doet een architect?

Dé beste architect van Twente! Full-service en volledig ontzorgend!

Een verbouwing of een nieuwbouwproject kan zeer stressvol zijn. Bij deze projecten komt namelijk veel kijken. Kies daarom voor advies van hét adviesbureau van Twente. Wij zijn er om u te ontlasten.

Mensen ervaren de hulp van een architect niet alleen als gemakkelijk, maar zorgt ook dat u niets vergeet.

U kunt ons zien als uw rechterhand tijdens het bouwproject. Wij zijn de tussenschakel tussen u en de aannemers en wij zorgen ervoor dat gemaakte afspraken worden nageleefd en dat het huis technisch in orde is.

Wij adviseren u, zijn uw budgetcoach, doen aankoopinspecties en controleren bouwkundige werken. Daarnaast voorzien wij u van het juiste bouwmanagement.

Wilt u graag meer informatie of hebt u vragen? Maak dan een afspraak bij ons architectenbureau in Twente! U kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier op de website invullen.

De beste architect van Twente

Architect Twente inhuren

Wilt u graag een architect of bouwkundig adviesbureau inhuren voor uw renovatie of nieuwbouwproject in Twente of omgeving?

Dan bent u bij Paarhuis Bouw en Advies aan het juiste adres. Neem direct vrijblijvend contact op.

Onze vakmensen staan voor u klaar. Wij helpen u graag verder bij het verwezenlijken van uw dromen! Voor vragen kunt u direct contact opnemen via het contactformulier.

 Paarhuis Bouw en Advies: Dé architect van Twente!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Architect inhuren in Twente
Call Now Button