Architect Twente

Bent u op zoek naar een architect Twente? Wij van Paarhuis Bouw en Advies zijn een gevestigde naam in de regio’s Enschede, Almelo en Hengelo. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft. Als Bouwkundig Adviesbureau bieden wij ondersteuning bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

In het eerste gesprek bespreken we met u al uw wensen en ideeën die u heeft bij het project. Naar aanleiding van dit gesprek wordt een schets en een voorlopig ontwerp gemaakt. Deze passen binnen de wet- en regelgeving die in uw gemeente geldt.

Wij ontzorgen u volledig zodat u kunt dromen van uw droomhuis of opgeknapte pand. U bepaalt de ideeën en wij zorgen ervoor dat deze op papier komen te staan en worden uitgevoerd.

 

Onze architect in Twente helpt u graag bij het realiseren van uw droom!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Architect twente

Waarom een architect inhuren?

Bij ons kunt u een full-servicepakket verwachten. Naast het ontwerpen, maken wij ook de MPG-, EPC-berekening, bouwbesluit en het bouwbestek voor u in orde. Hierdoor voldoet alles aan juridische en technische eisen. Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een ontwerp die volledig voldoet aan uw budget. 

Het proces is complex en brengt veel risico’s met zich mee als het niet goed wordt uitgevoerd. Wij regelen daarom graag het bouwmanagement voor u.

Hiervoor bieden wij ondersteuning bij:

• Schets en voorlopig design
• Definitief ontwerp
• Technisch ontwerp
• Aanvraag vergunning
• Bouwbestek
• Werktekening
• Uitvoering

Wat doet een architect?

Dé beste architect van Twente! Full-service en volledig ontzorgend!

Een verbouwing of een nieuwbouwproject kan zeer stressvol zijn. Bij deze projecten komt namelijk veel kijken. Daarom is het verstandig om een architect in te huren. Kies daarom voor advies van hét adviesbureau van Twente. Wij zijn er om u te ontlasten.

Mensen ervaren de hulp van een architect niet alleen als gemakkelijk, maar zorgt ook dat u niets vergeet. Wij zorgen voor een blauwdruk van het project. Hierbij wordt rekening gehouden van alle technische en juridische eisen.

U kunt ons zien als uw rechterhand tijdens het bouwproject. Wij zijn de tussenschakel tussen u en de aannemers en wij zorgen ervoor dat gemaakte afspraken worden nageleefd en dat het huis technisch in orde is. Wij adviseren u, zijn uw budgetcoach, doen aankoopinspecties en controleren bouwkundige werken.

Wilt u graag meer informatie of hebt u vragen? Maak dan een afspraak bij ons architectenbureau in Twente! U kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier op de website invullen.

De beste architect van Twente

Architect Twente inhuren

Wilt u graag een architect in Twente inhuren voor uw renovatie of nieuwbouwproject? Dan bent u bij Paarhuis Bouw en Advies aan het juiste adres.

Onze vakmensen staan voor u klaar. Wij helpen u graag verder bij het verwezenlijken van uw dromen! Voor vragen kunt u direct contact opnemen via het contactformulier. Neem direct vrijblijvend contact op.

 Paarhuis Bouw en Advies: Dé architect van Twente!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Architect inhuren in Twente
Call Now Button