Architect Overijssel 

Bent u op zoek naar een architect Overijssel? Een ervaren architect die ervaring en connecties heeft in de gehele provincie en daarbuiten. Paarhuis Bouw en Advies is een ervaren architectenbureau met jarenlange ervaring.

Wij zijn een Bouwkundig Adviesbureau dat gespecialiseerd is in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Onze expertise ligt in de provincie Overijssel, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Wat zeer kenmerkend is voor Paarhuis Bouw en Advies is dat wij u volledig ontzorgen. Van het begin tot het eind, zodat u zo min mogelijk stress ervaart.

U staat er samen met ons nooit alleen voor!

Het is belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent en uw wensen zijn leidend. Wij maken uw ideeën visueel en zorgen ervoor dat deze uitgevoerd worden door de aannemer.

Bent u opzoek naar een architect in Overijssel? Kies dan voor ons!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Architect overijssel

Paarhuis is uw architect in Overijssel

Wij beschikken over zeer veel ervaring in architectuur, vergunningen, berekeningen en management. Hierdoor is het mogelijk om uw wensen te vertalen naar een 3D-ontwerp en uit te laten voeren.

Dit ontwerp voldoet volledig aan de op dat moment geldende wet en regelgeving. Van het ontwerpen tot het maken van de juiste MPG- en EPC-berekeningen, tot het op orde maken van het bouwbesluit en bouwbestek. Daarbij wordt ook het bouwmanagement voor u geregeld.

Een architect helpt bij:
• Schets en voorlopig design
• Definitief ontwerp
• Technisch ontwerp
• Aanvraag vergunning
• Bouwbestek
• Werktekening
• Uitvoering

Paarhuis Bouw en Advies – Uw architect met kennis van de regio Overijssel

Wat doet een architect

Wij maken uw idee werkelijkheid

Ieder project is anders en vraagt daarom om een eigen unieke aanpak. Er komen zeer veel verschillende aspecten kijken bij bouwprojecten, waar u mogelijk nog geen ervaring mee heeft.

Wilt u graag in de provincie Overijssel een architect inschakelen, omdat u een nieuw huis wilt bouwen? Wij als architectenbureau helpen u hier graag bij. Hiernaast kan u ook bij ons terecht voor renovatie van uw panden.

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. 

Uw budget is hierbij ons uitgangspunt, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Van idee tot realisatie: alles klopt.

De specialist ondersteunt van A tot Z. Dit houdt in dat we zowel het ontwerp, de bouw, als het management gedurende de bouw van uw droomhuis of bedrijfspand verzorgen!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Project van advies tot realisatie

Laat uw bouwproject soepel verlopen met een ervaren architect

Om de (ver)bouw van uw pand of woning succesvol te laten verlopen is het verstandig een architect in te huren.
Onze experts zetten uw ideeën niet alleen op papier komen te staan, maar zorgen er ook voor dat deze worden omgezet in een blauwdruk.

Dit blauwdruk is getoetst aan alle juridische en technische eisen die in uw gemeente gelden. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en voorkomt u achteraf hoge (herstel)kosten.

Het vinden van een goede architect is wellicht de belangrijkste stap. De vormgeving van huizen vergt namelijk aandacht en precisiewerk.

Uw huis of bedrijfspand moet er niet alleen mooi uitzien, het dient technisch in orde te zijn. Bovendien zijn verschillende vergunningen nodig en moeten de juiste berekeningen worden gemaakt.

Wij zorgen ervoor dat het huis van schets tot realisatie klopt!

Waarom architect inhuren in Overijssel

Architect inhuren

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van ons als uw architect in Overijssel? Neem dan contact met ons op. We berekenen en verzorgen graag de kosten, het bouwadvies en het bouwmanagement voor al uw bouwprojecten.

Of u nu een nieuw pand wilt, droomt van een aanbouw bij uw huis of andere bouwplannen heeft, dan bent u bij Paarhuis Bouw en Advies aan het juiste adres!

U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, maar ook via de contact knop op de website.

Graag tot ziens bij dé architect Overijssel!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Architect Overijssel
Call Now Button