2 onder 1 kap bouwen

Wilt u een 2 onder 1 kap bouwen? Dit type woning zien we veel terug in het Nederlandse straatbeeld. Paarhuis Bouw & Advies helpt u graag bij de bouw van een twee-onder-een-kap woning. Wij kunnen u bij een 2 onder 1 kap bouwen volledig ontzorgen. Dit betekent dat wij u helpen vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering.

Een 2 onder 1 kap woning is zeer populair. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst is dit type woning uitermate geschikt voor starters als mensen die zoeken naar een nieuwe koopwoning. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

14 + 4 =

2 onder 1 kap laten bouwen

Bent u er klaar voor om een 2 onder 1 kap te laten bouwen? Paarhuis Bouw & Advies heeft de afgelopen jaren veel mensen blij gemaakt met een op maat gemaakte woning. Ook voor uw woonwensen vinden wij de juiste oplossing. Daarom gaan we graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over alle opties.

Wij werken niet met standaard modellen. Hierdoor is het mogelijk om met ons altijd het huis van uw dromen te bouwen. Dit betekent dat we op basis van uw wensen schetsen gaan maken. Neem direct contact met ons op voor meer informatie, of om een vrijblijvende afspraak te maken.

2-onder-1-kap-bouwen

2 onder 1 kap bouwen kosten

U bent erover uit: U wilt een 2/1 kap bouwen. Voordat u het huis definitief laat bouwen, wilt u natuurlijk wel weten wat de kosten zijn. Naar aanleiding van onze gesprekken brengen we uw wensen in kaart met daarbij een duidelijk overzicht van alle kosten voor een 2 onder 1 kap woning. De kosten hangen onder meer af van:

 • De indeling van de woning
 • Het oppervlakte van de woning
 • Prijs van de kavel

Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht en op papier staan, en de kosten in beeld gebracht. Aan de hand van deze specifieke wensen wordt vervolgens een offerte opgesteld. Zo is het mogelijk om een exclusieve 2 onder 1 kap te bouwen waar er maar één van is. U heeft alle vrijheid bij de indeling en vormgeving!

  Voordelen eigen woning bouwen

  2 onder 1 kap woning bouwen met Paarhuis Bouw & Advies

  Met Paarhuis Bouw & Advies wordt uw droomhuis gebouwd. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende bouwstijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor een jaren 30-woning of gaat u liever voor een klassieke woning? Ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een kubistisch huis of een moderne woning met strakke details. Laat ons uw specifieke woonwensen weten en wij zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden.

  Wij begrijpen dat u niet zomaar door de eerste de beste een woning laat maken. Bij een 2 onder 1 kap woning bouwen is het dan ook belangrijk dat u ons vertrouwt. Neem daarom een kijkje bij onze gerealiseerde projecten. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op!

  Twee onder een kap woning bouwen met Paarhuis Bouw & Advies

  Bij ons kan u elk huis laten bouwen.

  Als bouwkundig adviesbureau zijn wij in staat u te ondersteunen bij de bouw van alle soorten woningen. Hieronder een aantal voorbeelden:

  Call Now Button