Tekenen en ontwerpen

Tekenen

Detail

Paarhuis Bouw en Advies tekent voor zowel particulieren als bedrijven. Wij regelen namelijk de complete omgevingsvergunning en doen alle rapportages en tekeningen in eigen beheer!
Tegenwoordig komt er bij een bouwvergunning heel wat bij kijken. Zo moet een woning of een bedrijfspand aan regels en eisen voldoen. Paarhuis Bouw en Advies adviseert hierin en kan dit voor u regelen. Het gaat hier om regelgeving van het bouwbesluit maar ook de huidige EPC normeringen waarin elke omgevingsvergunning aan moet voldoen.

Ontwerpen

stadsboerderij_hdr

Paarhuis Bouw en Advies ontwerpt op een praktische en efficiënte manier. Hier wordt mee bedoeld dat wij in het ontwerp direct het budget in het achterhoofd houden. Dus niet eerst iets onrealistisch ontwerpen maar direct reëel en binnen het budget. Dit doet geen afbreuk aan onze variëteit maar maakt het juist interessanter en uitdagender. Geen ontwerp is hetzelfde en het is de uitdaging om van uw wens een uniek ontwerp te maken. Dit kan variëren van landelijk tot modern. We luisteren naar de klant voor een optimale samenwerking. Voor elk vraagstuk is een oplossing.

 

Met de modernste programma’s zorgen we voor een realistisch 3D-overzicht van uw ontwerp zodat u een juist beeld krijgt en niet voor verrassingen komt te staan. Wilt u bij ons een project laten ontwerpen? Neem dan contact op.

Naast tekenwerk, zoals een detailblad en technisch blad, zijn de volgende rapporten ook van toepassing:

Bouwbesluit berekening
Berekeningen waaraan het ontwerp aan het bouwbesluit wordt getoetst.

Meer info

EPC-berekening
De rapportage voor de energie prestatiecoëfficiënt.

Meer info

MPG-berekening
Een milieu prestatie berekening voor gebouwen.

Meer info

Bestek schrijven
Bestek en projectomschrijving waar alle eisen over materiaalgebruik, constructies, afwerkingen en installaties voor een gebouw in staat.

Meer info

Naast het tekenen kunnen wij voor particulieren het gehele aanbestedingstraject begeleiden en adviseren. Hierin kunnen wij de aanbesteding uitzetten en de offertes spiegelen. Hierdoor krijgt u de beste waarde voor de prijs!