Slim calculeren

Slim calculeren

“Door slim te calculeren weet je precies waar je aan begint”

Wij weten hoe belangrijk een goede calculatie is en gebruiken hiervoor de programmatuur van 2Jours. Met deze programmatuur kunnen we goed en vlot calculeren. Daarnaast kunnen we data exporteren naar een CUF-bestand wat weer kan worden ingelezen in een breed scala aan programma’s zoals bijvoorbeeld Vakware, Bouwinfosys en Kraan. Bij Paarhuis Bouw en Advies kunnen we een complete materialenstaat uitdraaien. Het voordeel daarvan is dat we de uitdraai doorsturen naar de leveranciers die daar direct hun laatste prijzen kunnen invullen.

calculatie

Slim calculeren doen wij door te denken in de meest praktische en voordeligste oplossing. Bij de gecalculeerde projecten kijken we naast het bestek ook naar alternatieven in materiaal en oplossingen. Dit kan bijvoorbeeld een keuze zijn om juist wel of niet een scharnierkap toe te passen. Ook kunnen topgevels worden uitgevoerd in Houtskeletbouw waardoor we een alternatief kunnen berekenen ten opzichte van het traditionele concept. Deze varianten kunnen juist zorgen dat het project wordt goedgekeurd.

Verder denken we ook mee in bezuinigingsvoorstellen. Dus de vragen: ‘Kan er een ander type vloer worden toegepast? Kunnen er goedkopere gevelafwerkingen gebruikt worden? Zijn er nog constructieve voordelen te behalen? Waar kan er bespaard worden op de arbeid?’ hoeven niet meer gesteld te worden. Vraag jij je af hoe lang een project duurt? Met ons pakket kan er een tijdschema of een planning worden uitgedraaid. Hierdoor is ook direct de projectduur inzichtelijk.

foot_calc_ens

Wij hebben als doel om samen te werken en een band op te bouwen met onze aannemers om zo snel mogelijk in te spelen op de wensen en werkwijze.

“We willen niet alleen een ondersteunende functie hebben, maar een echte toegevoegde waarde!”

Over de auteur

Paarhuis Bouw en Advies administrator