Rapportages

Daglicht ventilatieberekening

Rapportage aangaande het lichtinval en de ventilatie.

Ventilatie is belangrijk om de lucht in het huis schoon te houden en is bevorderend voor de gezondheid. Slechte ventilatie leidt tot vocht, schimmels en huisstofmijt wat weer tot allergische reacties, astma, hoofdpijn en geïrriteerde luchtwegen kan leiden. Een goede ventilatie-circulatie is dus belangrijk.

Daglicht is gezond voor een mens. Het geeft het lichaam het signaal om actief te zijn. Een donker huis kan u neerslachtig, futloos en ongezond maken. Paarhuis Bouw en Advies is op de hoogte van de laatste mogelijkheden qua lichtinval.

EPC-berekening

De rapportage voor de energie prestatiecoëfficiënt. Hierin wordt berekend hoe energiezuinig het pand is. Voor het verkopen van uw huis bent u verplicht om aan te geven hoe energiezuinig uw huis is. Wij kennen de laatste regels en zorgen dat uw woning up-to-date is.

Constructieberekening

Een berekening die de stabiliteit van het gebouw inzichtelijk maakt. Bij het aanvragen van een bouwvergunning is het noodzakelijk om aan te tonen dat de constructie veilig is.

MPG-berekening

De MPG-berekening is een milieu prestatie berekening voor gebouwen. Hierin staat hoe duurzaam uw pand is en hoe duurzaam de materialen en technieken zijn van het gebouw.

Algemeen

Bestek en projectomschrijving waar alle eisen over materiaalgebruik, constructies, afwerkingen en installaties voor een gebouw in staat.