Architect Twente

Architect in Twente: Paarhuis Bouw en Advies

Architect Twente – Wij van Paarhuis Bouw en Advies zijn een gevestigde naam in de regio. U kunt bij ons terecht voor renovaties, nieuwbouw- en aanbouwprojecten. Hierbij voeren wij zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven uit. Bij Paarhuis zijn wij meer dan alleen een architect. U kunt namelijk bij ons terecht voor een geheel ontzorgend programma. Een droom hebben is één ding,

maar het realiseren vergt vaak nog wel wat aandacht. Wanneer u een nieuw- of aanbouw project wilt starten komen hier altijd zeer veel dingen bij kijken. Zo moet het project voldoen aan het huidige bouwbesluit. Wij begrijpen dat alle wet en regelgeving nogal verwarrend kan zijn, zeker wanneer dit niet uw vakgebied is. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat het project voldoet aan alle eisen.

Onze architecten in Twente helpen u graag bij het realiseren van uw droom!

Bouw en Advies Twente: Architectenbureau Paarhuis

Woning ontworpen door architect in Twente

Bent u opzoek naar een architect in Twente?  Bij ons kunt u een full-servicepakket verwachten. Onze service begint bij het tekenen en ontwerpen van uw droomhuis/bedrijfspand. Hierbij wordt er altijd goed naar u geluisterd, omdat uw wensen altijd leidend zijn. Tegelijkertijd blijven wij wel altijd realistisch over de mogelijkheden. Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een ontwerp die volledig voldoet aan uw budget.

Onze calculatieafdeling is gespecialiseerd in de meest nauwkeurige berekeningen. Wij zijn altijd transparant met onze berekeningen, zodat u nooit achteraf of tijdens het project voor verassingen komt te staan. Naast het ontwerpen, maken wij ook de MPG-, EPC-, bouwbesluit berekening en het bouwbestek voor u in orde. In het bouwbestek staat alles omschreven wat te maken heeft met het bouwproject. U vindt hier onder andere de materialen die gebruikt moeten worden en een algemene omschrijving van het project.

Woning laten ontwerpen in Overijssel

Dé beste architect van Twente! Full-service en volledig ontzorgend!

Een verbouwing of een nieuwbouwproject kan zeer stressvol zijn en wij zijn er om u te ontlasten. U kunt ons zien als uw rechterhand tijdens het bouwproject. Wij adviseren u, zijn uw budgetcoach, doen aankoopinspecties en controleren bouwkundige werken. Daarnaast voorzien wij u van het juiste bouwmanagement. Het is begrijpelijk dat u dit liever uit handen geeft. Wij staan van het begin tot het einde aan uw zijde. Hierbij is de communicatie open en transparant, zodat u altijd goed op de hoogte bent.

Wij zijn de tussenschakel tussen u en de aannemers en wij zorgen ervoor dat gemaakte afspraken worden nageleefd. Mochten bepaalde deadlines toch niet gehaald kunnen worden dan zorgen wij er ook voor dat u tijdig op de hoogte wordt gesteld. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Maak dan een afspraak bij ons architectenbureau in Twente! U kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier op de website invullen.

 Paarhuis Bouw en Advies: Dé architect van Twente!

 

Woning met hout door Paarhuis de architect van twente
Woning ontworpen door twentse Architect