Architect Overijssel

Architect Overijssel: Architectenbureau Paarhuis Bouw en Advies

Architect Overijssel – Wanneer u op het punt staat om een nieuw bouwproject te starten, is het belangrijk om een architect in de arm te nemen. Wij zijn een Bouwkundig Adviesbureau wat gespecialiseerd is in zowel nieuwe- als renovatieprojecten. Wat zeer kenmerkend is voor Paarhuis Bouw en Advies is dat wij u volledig kunnen ontzorgen. Van het begin tot het eind, zodat u zo min mogelijk stress ervaart.

We weten allemaal hoe stressvol een bouwproject kan zijn. Hier springen wij in om u bij de hand te nemen. U staat er samen met ons nooit alleen voor! Daarnaast beschikken wij over een eigen calculatieafdeling. Hierdoor zijn wij in staat om de meest nauwkeurige berekeningen te maken. Wij vinden het belangrijk dat u altijd weet waar u aan toe bent en uw wensen zijn leidend. Bent u opzoek naar een architect in Overijssel? Kies dan voor Paarhuis Bouw en Advies!

landelijke villa ontworpen door architect in Overijssel
Landelijke villa laten ontwerpen in Overijssel
Landelijke villa in Overijssel

Een huis bouwen: van ontwerp tot realisatie

Wilt u graag een architect in Overijssel inschakelen, omdat u een nieuw huis wilt bouwen? Dit begint bij: een huis ontwerpen. Wij als architectenbureau helpen u hier graag bij. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bouwtekeningen die volledig voldoen aan het op dat moment geldende bouwbesluit, EPC- en de MPG-berekening. Daarnaast houden wij altijd rekening met uw budget.

Hierdoor komt u niet achteraf voor de verassing te staan dat het ontwerp buiten uw budget valt. Doordat wij op deze manier werken kunnen wij altijd uw droomproject realiseren. Daarbij werken wij enkel met de allernieuwste programma’s, zodat u altijd een realistisch beeld krijgt van het ontwerp. Als u graag begeleiding wilt en professionele bouwtekeningen die aan alle berekeningen en uw budget voldoen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij zijn graag uw architect in Overijssel!

Bouwadvies en management door architect in Overijssel

Wij begrijpen dat u misschien niet helemaal weet waar u moet beginnen en wat u allemaal moet weten voordat u start met een verbouwing of nieuwbouwproject. Wij beschikken over zeer veel ervaring in architectuur, vergunningen, berekeningen en management. Wij willen dat u zo weinig mogelijk stress ervaart door u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Er komen zeer veel verschillende aspecten kijken bij bouwprojecten, waar u hoogstwaarschijnlijk nog geen ervaring mee heeft.

Wij als architect in Overijssel zijn er om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en dat er aan alles gedacht is. U voorzien van het juiste bouwadvies speelt een belangrijke rol.  Hierbij zijn wij ook de tussenpersoon tussen u en de aannemers. Wij zorgen ervoor dat u tijdig geïnformeerd wordt van zaken die spelen en wij verzorgen een heldere communicatie. Wij stellen een bouwbestek voor u op waarin d500uidelijke instructies voor de aannemers staan omschreven, zodat zwart op wit staat welke materialen waar toegepast moeten worden.

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van ons als uw architect in Overijssel? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, maar ook via de contact knop op de website. Graag tot ziens!

Bouwtekening laten maken en ontwerpen door architect in Overijssel